Glazenwasser Leiden

Voor de schoonmaak van uw school, woning of kantoorpand

Groenoord Cleaning Service is groot geworden door klein te blijven. Met veel inzet, het afleveren van goed werk en het nakomen van afspraken. U kunt bij ons terecht voor alle schoonmaakdiensten en bent verzekerd van gemotiveerde en betrouwbare medewerkers die met uw schoonmaakklus aan de slag gaan.

Schone School schoonmaak

Schoneschool.nl is ons initiatief. Wij willen ervoor zorgen dat elk kind zich kan ontwikkelen in een schone omgeving. Maar, schoonmaken doe je met z’n allen. Zo kunnen leerlingen na de les alvast stoelen op tafel zetten of om de beurt het klaslokaal vegen. Dat scheelt u kosten, omdat wij sneller ons werk kunnen doen. Bovendien gaan onze schoonmakers aan de slag als de school nog open is. Kinderen zien op deze manier dat een schone ruimte niet vanzelf schoon wordt. Zo krijgen we een school met z’n allen brandschoon. Keer op keer voor een frisse start. 

Kantoorschoonmaak

Het zal veel werkgevers een bekend gegeven zijn: een schone werkplek zorgt voor productievere werknemers en zorgt voor minder verzuim. Gaat u voor een clean desk policy? Laat onze schoonmakers uit Leiden uw kantoor schoonmaken in de Randstad.

Schoonmaak van verpleeginstellingen

Om het leven in verpleeghuizen zo aangenaam mogelijk te maken en te houden, moeten er bepaalde kwaliteitsregels worden nageleefd. Onze schoonmakers zijn hiervan op de hoogte en weten als geen ander hoe ze een ruimte hygiënisch schoon moeten houden.

Schoonmaak trappenhuis Vereniging van Eigenaren

Wanneer u met meerdere mensen een appartementencomplex deelt, heeft iedereen oog en aandacht voor zijn eigen woning. Maar de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de entree en het trappenhuis, worden vaak vergeten. Laat deze voor een schappelijke prijs schoonmaken door Groenoord Cleaning Service. 

Schoonmaak na een interne verhuizing

Vindt er een grote interne verhuizing plaats? Hoe fijn is het dan als alles wordt ingericht in een schone ruimte? Dat de hoekjes niet vergeten worden en dat eindelijk de moeilijk bereikbare plekken onder handen worden genomen. Wij realiseren graag de schoonmaak na een interne verhuizing.

Schoonmaak verhuisoplevering

Verhuizen is al een stressvolle bezigheid, en dan moet u ook nog eens het huis helemaal schoon opleveren. Als u dit overlaat aan onze schoonmakers, heeft u er geen omkijken naar. Een stuk minder geregel en gestress, daar doet u dus uw voordeel mee.

Woningontruiming

Heeft u hulp nodig bij woningontruimingen en de bijbehorende schoonmaak? Onze ervaren schoonmakers gaan graag voor u aan de slag. Vele handen maken immers licht werk.

Huismeesterdiensten

Wie is er verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden in en om uw pand? Wanneer u hier (nog) niemand voor heeft, denk dan eens aan de ervaren medewerkers van ons schoonmaakbedrijf uit Leiden. Storingen, installaties en klein onderhoud zijn snel geregeld en verholpen. 

Glasbewassing

Een glazenwasser nodig in Leiden, Den Haag of Oestgeest? Ons schoonmaakbedrijf uit de Randstad wast uw ruiten weer blinkend schoon. Geen vuiltje aan de lucht of op het raam met Groenoord Cleaning Service. 

Tapijtreiniging

De ene tapijtreiniger is de andere niet. Een huis-tuin-en-keukentapijtreiniger zorgt niet voor hetzelfde effect als een tapijtreiniger die de schoonmakers van Groenoord Cleaning Service gebruiken. Als u verzekerd wilt zijn van een perfect schoon tapijt, neem dan contact met ons op. 

Gevelreiniging

Gevelreiniging is op meerdere manieren te realiseren. We kunnen stoomcleanen, chemisch reinigen of stralen. Dit is uiteraard afhankelijk van het gevelmateriaal. We zorgen ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet en verwijderen vuil, aanslag en klimop. 

Calamiteitenreiniging

Voor graffiti verwijderd wordt, is het belangrijk om te onderzoeken welk soort verf is gebruikt en op wat voor ondergrond de graffiti zich heeft gehecht. Dit vergemakkelijkt het verwijderingsproces, voor iedere ondergrond is een ander soort aanpak vereist. Onze schoonmakers hebben ervaring met de juiste schoonmaaktechnieken en –methodes voor het verwijderen van graffiti.

Specialistisch vloeronderhoud

Als een normale tapijtreiniger of vloerschoonmaak het werk niet doet, kunt u ons inschakelen voor specialistisch vloeronderhoud. Heeft u een oude vloer die een aparte vloerbehandeling moet krijgen of krijgt u bepaalde vlekken en kringen niet uit parket met standaard onderhoud? Bel dan Groenoord Cleaning Service.

Levering papier- en zeepdispensers

Wilt u voor uw kantoorpand of instelling een periodieke levering van papier- en zeepdispensers? Dit regelen wij graag voor u. Neem contact op met Groenoord Cleaning Service en we komen bij u langs in de Randstad.